Štítky

neděle 28. června 2015

Noční linka a socializace štěňátek

1.Noční linka

Kostka
14km

S partou ekovelo.cz jsme se v sobotu zúčastnily nové tradice - Noční linky, spanilé jízdě po Pardubicích - v noci a za hojného osvětlení. Na první výjezd se nás sešel hojný počet 14 koloběžců. začalo sice pršet, tak jsme přepršku přečkali v hospůdce. Pak jsme se vydali po Pardubicích a na Třídě Míru způsobili hezké pozdvižení kdy jsme zvonili na lidi vysedávající v hospodách a na předzahrádkách. 
Byla to super akce která se jistě bude opakovat. Bohuže akce měla smutnou dohru, kdy došlo k úrazu kamarádky.  Galusky a mokrý povrch se  nemají rádi, zlomená klíční kost a žebro je opravdu nešťastný úraz. Doufáme v brzké uzdravení naší členky.

autor fotek LK



2. Socializace štěňat

Pardubice - Choltice - Seník - Přelouč - Živanice - Pardubice 

Kostka
51 km








Druhý den jsme se vydaly na výlet, který jsme spojily s návštěvou výcvikového dne psí školky Irvin .
Protože se nám i jiným koloběžcům stalo, že na koloběžku negativně reagoval nějaký pes, rozhodly jsme se alespoň trošku pomoci tomu předcházet a připravit štěňata ve výcviku na podobnou situaci. Naší spolupráce s se školkou Irvin působící v Pardubicích tentokrát zahrnovala příjezd do obce Seník na kemp u rybníka, kde se konají zábavněvýcvikové dny. Pejsci se seznámili s koloběžkami, my jsme kolem nich projížděly a také páníčci si mohli vyzkoušet koloběžku společně se svým psem. 
Jen by to chtělo aby ochotných koloběžců bylo více, nestačí jen remcat na diskuzních fórech o "zlých psech", je třeba proto i něco udělat. 






Žádné komentáře:

Okomentovat