Štítky

sobota 10. srpna 2013

Hradecké lesy 1

Hoděšovice - Vysoké Chvojno - Běleč - Hoděšovice
31 km




Konečně se nám ochladilo a tak jsem si s mojí fenkou udělala výlet po Hradeckých lesích. Lesy okolo Hradce králové skýtají mnoho příležitostí pro výletníky  http://mestske-lesy.cz/ .
Auto jsem nechala v Hoděšovicích u hájenky a vydala se po zelené č. 4265 do Vysokého Chvojna, odsud po stezkách č. 4235  a 4258 do Bělče. Cesta byla asfaltová a ani jsem nepotkávala mnoho cyklistů. Z Bělče jsme jela nejdříve po č. 4259 a na rozcestí u Kapounky jsem se dala po Automobilce č. 4258 k rybníku Výskyt. Zde se nachází kiosek s občerstvením a Pohádková trasa pro děti. Také jsou tu značené trasy pro vozíčkáře. Zde už byla cesta více frekventovaná, mnoho cyklistů a turistů. Od rybníku jsem jela nejdříve po žluté a pak po modré zpět do Hoděšovic. Po cestě byly další dvě hospůdky s občerstvením pro znavené turisty.
Někdy se vydám do Hradeckých lesů znovu, třeba projet si Hradečnici nebo některou jinou Automobilku, jak jsou cesty nazývány. 

cesta na Vys. Chvojno a srnky

turistická odpočívadla

rybník Výskyt

Pohádková stezka pro děti

hospůdka Mazurova chata

1 komentář:

  1. Sports Betting at Safest Betting Sites in Israel - Airjordan10 RetroOutlet
    Safest Betting Sites in Israel · 푸우 토토 The Best and Best Betting Sites 아 샤벳 in the UK · air jordan 18 retro online store The UK's Hottest Bookmakers air jordan 18 retro yellow good website · Betfair Sports Betting Authority · Betfair air jordan 18 retro yellow discount

    OdpovědětVymazat